Noen som gjetter hvor disse bildene er tatt henn?

 

 Valgte å klippe bort litt her... 

Foto: Rune Braathen, Oslo.

 

Det er nemmelig fra Huk i Oslo! Jeg har jo aldri vært på en nudiststrand i hele mitt liv, så må nesten innrømme at jeg ble litt satt ut når vi beveget oss forbi stranda som så ut som en maurtue med masse nakne mennesker..Hvor skal man kikke henn, liksom?  

Ellers var shooten fantastisk. Nydelig vær og temperatur, ikke minst. Sminke ble det heller ikke brukt noe særlig av, kun litt mascara og litt solpudder for å gi litt ekstra farge i kinnene:Må forresten si tusen takk for fine innboksmeldinger på facebook, kommentarer på bloggen og mailer som jeg har fått tilsendt. Jeg setter stor pris på å få gode tilbakemeldinger, noe som er svært hyggelig og ikke minst motiverende for meg som skriver! Takk igjen! :-) Er det noe du savner på siden min, noe jeg burde ha skrevet om? Just tell me!


  16 kommentarer på "Sommerbilder fra en shoot i Oslo :)"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits